HASZNOS ESZKÖZ MINDEN FEJLESZTŐNEKFAULHABER Drive Calculator hajtásrendszer-számító © FAULHABER

A FAULHABER hajtásrendszer-számítója (FAULHABER DRIVE CALCULATOR, FDC) tökéletes eszköz azoknak a fejlesztőknek, akik rekordidő alatt szeretnének megfelelő hajtásrendszert találni egy adott alkalmazáshoz. Egyszerűen használható és funkcionális: a modern, egyértelmű felhasználói felületet az optimális használhatóság figyelembevételével tervezték. Emellett hasznos elemleírások szolgálnak értékes és részletes információkkal a felhasználóknak. 

A program a gyorsabb számítások érdekében globális beállításokat használ gyakori átlagértékekkel. Az alapértelmezett beállítások természetesen egyéni igényekhez igazíthatók – szem előtt tartható például a környezeti hőmérséklet, a hálózati feszültség vagy a rendelkezésre álló hely. 

FAULHABER Drive Calculator képernyős hajtásrendszer-számító © FAULHABER

A rendszer ezután egy egyértelmű eredménylista formájában jeleníti meg a megfelelő megoldásokat a felhasználónak. A lista hasznos szűrőkkel tovább is szűkíthető. Az FDC jelenleg hét hajtásrendszertípus számítását teszi lehetővé, és két működési módot támogat.

Az egyes hajtásrendszerek részletes oldala megjeleníti a kiszámított energiaértékeket és teljesítménydiagramokat, valamint egyéb fontos információkat és adatokat. Ez azért egyedülálló, mert a felhasználó spontán módosíthatja az értékeket, amelyeket a rendszer azonnal újból kiszámít és megjelenít. A számítás mellett megfelelő vezérlők is megjelennek, amelyekkel teljessé tehető a hajtásrendszer. A felhasználó a folyamat végén letöltheti a kiválasztott megoldásokat PDF-fájlként, vagy közvetlenül online kérheti őket.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük