Az új moduláris VisuNet FLX HMI operátor munkaállomás a Pepperl+Fuchs az ATEX/IECEx 2/22 zóna, a Division 2 (a globális tanúsítványok függőben), valamint a nem veszélyes területekre kifejlesztett átfogó működési és felügyeleti rendszereinek része. Ez a termékcsomag számos megoldást kínál, amelyek lehetővé teszik a teljes rugalmasság elérését az automatizálásban.

Az új platformot a petrolkémia, a vegyipar és a gyógyszeripar igényeinek figyelembe vételével fejlesztették ki. A teljesen moduláris felépítés lehetővé teszi a HMI megoldások konfigurálását, amivel maximalizálható funkcionalitás.

Az új VisuNet FLX sorozat eszközei három alapvető konfigurációban érhetők el a felhasználói specifikációtó függően.
1. HMI-rendszer: teljes HMI-rendszer (különféle megjelenítési lehetőségek Full HD-ban), vékonykliens, PC vagyközvetlen monitor egységgel kombinálva, beleértve a higiénikus kialakítású rozsdamentes acél házat is. Alkalmas önálló például talapzatra vagy támasztó-karra történő telepítésre.
2. Panel PC: kijelző (különféle méretű kijelzők Full HD formátumban), vékony-kliens, PC vagy közvetlen
monitor egységgel kombinálva a panelre szereléshez.
3. Doboz PC: önálló PC vagy vékonykliens közvetlenül a kapcsolószekrénybe történő telepítéshez.A számos függőben lévő tanúsítással (pl. ATEX, IECEx, NEC500) és a széles körű Pepperl+Fuchs partner-hálózattal kombinálva a VisuNet FLX sorozat egy rugalmasan méretezhető, bővíthető platformot kínál a globálisan használható HMI-megoldásokhoz.

www.pepperl-fuchs.com