A Fulda új pótkocsiabroncsa, a REGIOTONN 3 kitűnő futásteljesítményt, jó négy évszakos teljesítményt, hosszú élettartamot és kiváló üzemanyag-hatékonyságot biztosít használójának. A termékcsalád a távolsági és helyközi fuvarozástól a nagy igénybevételt jelentő közúti és városi közlekedésig széles körben alkalmazható. Az abroncsot úgy alakítottuk ki, hogy jó ár-érték aránya megfeleljen mind a fuvarozó vállalatok, mind az egyéni vállalkozók igényeinek a középkategóriás szegmensben. 

Az utóbbi néhány évben egyre több európai ország követeli meg a „három hegycsúcs és hópihe” (3-Peak Mountain and SnowFlake, 3PMSF) jelölést az abroncsokon, beleértve a pótkocsitengelyeket is. Az új Fulda termék oldalfalán megtalálható az M+S (Mud+Snow), valamint a 3PMSF jelölés is, így bármilyen időjárási körülmények között kiválóan teljesít.

 

Az új Fulda REGIOTONN 3 pótkocsiabroncs főbb jellemzői és előnyei

  • masszív karkaszfelépítés, amely kiváló újrafutózhatóságot és nagy potenciális futásteljesítményt tesz lehetővé
  • optimalizált 5 vagy 6 bordás kivitel (435/50R19.5 és 385/55R22.5) a sérülésekkel és a kopással szembeni ellenállóság és a hosszú élettartam érdekében, nagy igénybevételt jelentő körülmények között is
  • mély lamellák, amelyek további kapaszkodóéleket hoznak létre; ezek az útfelülethez tapadnak, rövid féktávolságot és jobb nedves tapadást biztosítva az abroncs teljes élettartama során
  • a futókeverék vegyi összetétele és polimerhálózata jó gördülési ellenállást biztosít, ötvözve a kopással és oldalirányú súrlódással szembeni kiváló ellenállással.

 

Mérettartomány

 Méret  Terhelési index/
Sebességindex
 3PMSF Gördülési
ellenállás
 Nedves
tapadás
 Zaj
 435/50R19.5  160 J  Igen  B  B  ))
 385/65R22.5  164 K (158 L)  Igen  B  B  ))
 385/55R22.5  160 K (158 L)  Igen  *  *  *

* a közlemény kiadásakor nem állt rendelkezésre információ                                                 


A Fulda

Az 1900-ban alapított Fulda egy német abroncsmárka, amely kiváló ár-érték arányt kínál. A Fulda Németország egyik vezető abroncsmárkája, amely kitűnő minőségű, megbízható termékeket gyárt személygépjárművekre, kisteherautókra és teherautókra. A folyamatos kutatás-fejlesztési programok biztosítják, hogy a Fulda termékek a legújabb technológiák és anyagok felhasználásával kerüljenek piacra.

www.fulda.com.