A Dormer Pramet örömmel jelenti be legújabb szerszámbefogó rendszer választékának bevezetését. Ez az új választék élvonalbeli maró-, esztergáló-, fúró- és menetfúró-feszítő szerszámok, valamint különféle tokmányok és tartozékok sorát tartalmazza, amelyeket úgy terveztek, hogy zökkenőmentesen integrálhatóak legyenek a gépek széles spektrumával, a hagyományos megmunkálógépektől a legmodernebb CNCközpontokig.

A mai dinamikus mérnöki környezetben a Dormer Pramet felismeri a termelékenység és a költséghatékonyság javítására irányuló növekvő igényt. A Dormer Pramet szilárdan hisz abban, hogy a szerszám és a munkadarab rögzítési folyamatának optimalizálása kulcsfontosságú e célok eléréséhez. A megfelelő rögzítés nem csupán követelmény; elengedhetetlen a pontos munkadarabméretek biztosításához, a kiváló minőségű felületekhez, a szerszám élettartamának meghosszabbításához és a beállítási idő csökkentéséhez, végső soron pedig a gép teljes hatékonyságának növeléséhez.

Minden megmunkálási feladat egyedi befogási igényekkel jár, és ez az a terület, ahol a Dormer Pramet szakértelme igazán kitűnik, köszönhetően a széleskörű tapasztalatának és készségének, hogy átfogó és testre szabott megoldásokat kínáljon az ügyfelek egyedi követelményeihez igazodva.