Az új Seco  SN8-13 kukorica marórendszer kétoldalas, nyolc vágóéllel rendelkező elcsavart lapkákkal rendelkezik, amelyek jelentősen csökkentik az élenkénti költséget, így növelve a horonymarás, az oldalmarás és a körkörös nagyoló marás hatékonyságát.

Az ISO P, M, K és S anyagokat is tartalmazó, nehéz alkalmazásokhoz tervezett marók alkalmazásspecifikus al-családokat kínálnak, amelyek balos vagy jobbos kivitelűek, fél vagy teljes fogás hatékonyságúak, két elülső lapkát és számos rádiuszt kínálnak a hosszú szerszámélettartam és a maximális forgácselvezetés érdekében. A megbízható és felhasználóbarát  SN8-13 kukoricamaró kialakítása kiküszöböli az elülső és a spirállapkák hibás cserélését is, csökkentve a kezelői hibát.

Az árcsökkentés iránti igény folyamatos, és arra kényszeríti a műhelyeket, hogy ahol csak lehet, takarékoskodjanak a gyártási műveletekkel, ráadásul úgy, hogy az alkatrészek minősége és a haszonkulcsok is változatlan maradjanak» – magyarázta Benoît Patriarca, a Seco Tools globális termékmenedzsere. «A  SN8-13 kukorica marórendszer kialakításával, valamint a nagy teljesítményű lapkageometriákkal és -minőségekkel kombinálva mindezeket a célokat egyetlen szerszámmal érhetik el.

Tökéletes lapka cserélés

 A helytelenül cserélt lapkák leálláshoz, minőségi problémákhoz és selejthez vezetnek. A hibák kockázatának kiküszöbölése érdekében a SN8-13 marórendszert kifejezetten úgy tervezték, hogy az elülső és a helix lapkák felszerelése egyszerű és problémamentes legyen, különösen a tapasztalatlan kezelők számára.

Gazdaságos alternatíva

 A 50 mm-es (2») és 100 mm-es (3») vágási mélységű marók gazdaságos alternatívájaként a Seco a SN8-13 kukoricamarókat az SN13 helix lapkával épített alcsaládok széles választékát kínálja. Ezek az alcsaládok a következők:

R217/220.82: XO16 élkialakítású lapka normál használatra     R217/220.82-H: AC15 élkialakítású lapka nagy igénybevételre tervezett alkalmazásokhoz     R217/220.81: AC15 élkialakítású lapka alacsony energiájú alkalmazásokhoz     R217/220.81-K: AC15 élkialakítású lapka gyengébb befogásokhoz

A termékcsaládot a legtöbb szabványos tartókhoz, úgymint a Seco Weldon, Weldon és Capto  csatlakozókkal tervezték.

www.secotools.com