A legfontosabb beszállítók, a Sonoff és a DFRobot új termékeivel

A Transfer Multisort Elektronik (TME) további két új termék bevezetését jelentette be, amelyek segítségével az ügyfelek újgenerációs tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkező elektronikus rendszereket hozhatnak létre. Két legújabb kiegészítése kulcsfontosságú lesz a munka- és lakóterek intelligensebbé és biztonságosabbá tételében.

Mindenekelőtt vegyük számba a Sonoff TX érintőkapcsolóit. A modern otthoni és irodai környezetbe való integrációra tervezett egységek könnyen felszerelhetők. Hozzáadhatók új rendszerekhez, vagy utólag beépíthetők a meglévőkbe.

A világító gombok (modelltől függően legfeljebb 3/egység) jelzik a felhasználónak, hogy aktiválva vannak. Mobileszközzel vagy hangvezérléssel is működtetőek – az Amazon Alexához vagy a Google Assistanthez Wi-Fi hálózaton vagy LAN infrastruktúrán keresztül történő csatlakozással.

Az érintőkapcsolók két különböző méretű formátumban kaphatók (86mm x 86mm x 35mm vagy 120mm x 74mm x 38mm), és 100VAC és 240VAC közötti tápfeszültségről működnek. Fehér és fekete színű tokozási változatok is elérhetőek, hogy illeszkedjenek a környezet esztétikájához, amelybe beépítik.

A TME emellett megszilárdította az általa készletezett DFRobot gázérzékelők portfólióját. Ezek az előre kalibrált érzékelők készletben érkeznek, alapmodullal, kábelezéssel. A kábel lehetővé teszi a csatlakozást bármilyen mikrovezérlő kártyához – beleértve az ESP32, Raspberry Pi és Arduino modelleket.

Az érzékelőelemmel való kommunikáció három különböző interfész opción keresztül történhet. Ezek az analóg, I2C vagy UART. A DFRobot gázérzékelőket úgy optimalizálták, hogy olyan berendezésekbe legyenek integrálhatók, amelyek számos olyan alkalmazást szolgálnak ki, ahol a levegő minőségét folyamatosan ellenőrizni kell a korlátozott levegőkeringés miatt.

A telepítési helyek között bányák, raktárak és feldolgozó üzemek is találhatók. Oxigén (O), szén-monoxid (CO), hidrogén-szulfid (H2S), klór (CL2), ammónia (NH3), kén-dioxid (SO2), nitrogén-dioxid (NO2) ózon (O3), hidrogén (H2), hidrogén-klorid (HCL), hidrogén-fluorid (HF) és foszfin (PH3) érzékelésére szánt változatok közül választhatnak

Ahogy Adam Kuczyński, a TME társalapítója és üzletfejlesztési igazgatója kijelentette; „Ma már magasabb szintű automatizálásra van igény mind az otthoni, mind az ipari környezetben. A TME által kínált nagy pontosságú levegőfelügyeleti és kifinomult felhasználói interfész-technológiákkal hozzájárulunk az ilyen környezetek fejlesztéséhez.”

A Transfer Multisort Elektronikról

A Transfer Multisort Elektronik (TME) az egyik leggyorsabban növekvő elektronikai, elektromechanikai, ipari automatizálási alkatrészek, valamint munkahelyi berendezések globális beszállítója.
A vállalat több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztat lengyelországi központjában és leányvállalataiban más országokban. A TME több ezer vállalatot lát el 150 országban, és 5000 csomagot küld ki naponta.

  • 1,200 gyártó a kínálatban
  • 500,000 termék a kínálatban
  • 11 külfüldi leányvállalati telephely
  • 22 nyelvű támogatás, 22 nyelvet beszélő ügyfélszolgálattal
  • 26 nyelven támogatott weboldal, 26 különböző nyelvi változatban