Az EPLAN Virtuális Kiállítás idén már hatodik alkalommal nyitja meg digitális kapuit, és először tart majd két egymást követő teljes napon át. A látogatókat számos téma várja, amelyek professzionális mérnöki munkára és az integrált, végpontok közötti folyamatokra fókuszálnak. A felsővezetők számára szervezett élő beszélgetések, a sikertörténekek bemutatása és az új partnerzóna konstruktív inspirációt kínálnak a résztvevőknek. Az EPLAN Platformon megtalálható új megoldások témakör- és országspecifikus webes közvetítései és szoftverbemutatói inspirációt és ötleteket adnak a további fejlesztésekhez, ideértve a felhőalapú megoldásokat is.

Alig két héttel a digitális Hannover Messe után megnyitja kapuit az év legnagyobb digitális eseménye. Az immár hatodik alkalommal sorra kerülő EPLAN Virtuális Kiállítás egy világszerte elterjedt formátum és idén új, letisztult megjelenéssel és számos témakör-specifikus újítással várja a menedzsereket és a felhasználókat egyaránt. «Az elmúlt évek sikere után kibővítjük az EPLAN Virtuális Kiállítást, hogy két teljes napot fedjünk le, különböző időzónákon átívelve» – ismertette  Haluk Menderes, az EPLAN Software & Service ügyvezető igazgatója. Ennek egyszerű oka van: egyre több témát kell lefedni és a látogatói érdeklődés is növekszik. Mivel 2020-ban csaknem 20 százalékkal nőtt a több mint 70 országból érkező résztvevők száma, egyértelművé vált, hogy a virtuális esemény fontos platform az iparág számára.

Menedzserek és felhasználók: a megfelelő program mindenki számára

A csúcsvezetői szintű cégvezetői megbeszélések az ipari automatizálás ökoszisztémájáról, az ipari panelépítésben rejlő lehetőségekről és a roundtrip engineering módszertanáról csak néhány abból a gazdag kínálatból, melyeket a sokoldalú konferencia-program lefed. Idén ezeket a témákat az egyes ágazatok menedzsmentjével kapcsolatos új élő beszélgetések egészítik ki, többek között az autóipar, az energia, az épületautomatizálás, a hajózás és a folyamatipar területein.

A szoftverrendszerekkel kapcsolatban naponta hat különböző élő bemutatót tartanak, ahol a szakértők gyakorlati betekintést nyújtanak az EPLAN Platform újításaiba. A programban szintén szerepelnek az új felhőszolgáltatások lehetőségei az EPLAN ePulse részeként, nem beszélve a hatékonysági potenciálról, amely a vezérlőszekrények és a kapcsolóberendezések tervezésében rejlik. Végül, de nem utolsósorban; a szórakozásra is szánnak időt különféle online játékok keretében, amelyekben a résztvevők (virtuálisan) versenyezhetnek egymással, a nyeremények között három online EPLAN Platform update képzés is szerepel.Idén a partnercégek is saját megjelenési lehetőséget kapnak

Egy újonnan létrehozott közösségi terület az EPLAN Partnerhálózatban résztvevő összes vállalat számára lehetőséget kínál arra, hogy saját «helyszíni» jelenlétükkel képviseljék magukat az eseményen. Mindez egy kis kiállításnak számít a Virtuális Kiállításon belül. A kapcsolatépítés számos lehetősége egy újabb indok arra, hogy a látogatók a világ minden tájáról regisztráljanak a rendezvényre. Az élő chat ezúttal egy 1:1 videó chat-et is tartalmaz és lehetőséget kínál minden érdeklődőnek arra, hogy a virtuális térben beszélgethessen az számára fontos témakörökről, ezenkívül ötleteket cserélhessen országhatárokon átívelően.

EPLAN Software & Service

Az EPLAN szoftver- és szolgáltatás megoldásokat kínál a villamos tervezés, az automatizálás és a mechatronika területein. A cég a világ egyik vezető tervezői szoftver megoldását fejlesztette ki a gép- és kapcsolószekrény építők számára. Az EPLAN ideális partner a kihívást jelentő mérnöki folyamatok leegyszerűsítésére.

Az ERP és PLM/PDM rendszerekhez készített sztenderd, illetve testreszabott interfészek biztosítják az adatkonzisztenciát a teljes értéklánc mentén. Az EPLAN megoldásokkal végzett munka korlátok nélküli kommunikációt biztosít minden részleg számára. Legyen szó akár kis-, akár nagyvállalatról, az ügyfelek hatékonyabban aknázhatják ki saját kompetenciáikat. A tervezésben és gyártásban az automatizálást és integrációt előmozdító EPLAN együtt kíván növekedni az ügyfeleivel és partnereivel. Globális vállalatként az EPLAN világszerte több mint 58.000 ügyfelet támogat a «Hatékony tervezést» a fókuszba állítva.

Az 1984-ben alapított EPLAN a Friedhelm Loh Grouphoz tartozik, amely világszerte 12 gyáregységgel és 96 nemzetközi leányvállalattal rendelkezik. A cégcsoport 12.100 alkalmazottat foglalkoztat és 2019-ban árbevétele elérte a 2,6 Mrd. eurót. A családi tulajdonban lévő vállalat 2020-ben sorozatban tizenkettedik alkalommal nyerte el a «Legjobb német munkahelynek» járó elismerést. A Deutschland Test and Focus Money tanulmány alapján a Friedhelm Loh Group a «Legjobb szakoktatónak» járó elismerést is megkapta.

 

www.eplan.de