Egyedülálló, haladó, kiváló minőségű: A Frost & Sullivan tanácsadó cég elvégezte az orvosi robotika piacának elemzését és a KUKA LBR Med termékét találta az iparág leginnovatívabb robotjának. A robotért és az orvosi robotika területén végzett innovatív teljesítményéért a KUKA kapta a Frost & Sullivan „Az Év Globális Vállalata” díját.

 

A globális piacon jelenlévő tanácsadó cég minden évben egy olyan vállalkozásnak adja a díjat, mely a saját iparágában első-sorban az innováció és a növekedés területén tölt be vezető szerepet. A fenti szempontok alapján a KUKA meggyőzte a Frost & Sullivan-t. Az orvosi robotika területén kiosztott díjat a KUKA március 11-én vehette át egy londoni gálaesten. A Frost & Sullivan a döntés során figyelembe vette a KUKA orvosi robotikai termék-portfólióját, ami egészen a nagy teherbírású és nagyméretű robotoktól egészen az érzékeny, kisméretű robotokig terjed.

AZ ORVOSTUDOMÁNY KOLLABORATÍV
ROBOTJA: A KUKA LBR MED – EGYEDÜLÁLLÓAN
KONFIGURÁLHATÓ ÉS SOKOLDALÚ

Az egyik kulcstényező a közel két évvel ezelőtt piacra dobott LBR Med volt. Az orvosi technológiában használt robotok területén ez az első robot, amely rendelkezik egy orvosi termékbe történő beépítésre vonatkozó tanúsítvánnyal.

A robotot speciálisan az orvosi követelményeknek megfelelően fejlesztették és igen eltérő területeken használják, ilyen pl. a diagnosztika, a rehabilitáció, az esztétikai sebészet vagy a műtőben végzett orvosi kezelés. Az orvosi technológia magas igényeket támasztó területén történő sokrétű alkalmazási lehetősége miatt a Frost & Sullivan az LBR Med-et találta az egyik leginnovatívabb robotnak a piacon.

„Nagyon örülök ennek a díjnak. A jövőben is igyekszünk hozzájárulni az orvosi robotika előmozdításához, mellyel nem csak az orvosokat támogatjuk munkájuk során, hanem a betegeknek is biztosítani tudjuk a legjobb diagnózist és kezelést” – Axel Weber, Medical Robotics alelnök.

 

 

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük