A kompakt monitortartón kívül tartókarok, táblagép és billentyűzet tartó is az árukínálathoz tartozik.

Újdonságok a monitortartók világából: a norelem kiegészíti a kínálatát egy különösen kompakt modellel, amely szűk helyen mutatja meg előnyeit. Ezenkívül új tartozékok kaphatók a norelemnél – tartókarok, táblagép és billentyűzet tartó.

A kompakt monitortartó 50 mm-rel rövidebb, mint az eddig kapható kivitelek, ezzel ideális megoldás kis helyen.
A kompakt modell rezgésmentesen rögzíthető 30 mm-es négyszög keresztmetszerű, vagy megfelelő szűkítőhüvelyekkel 20, 25 vagy 30 mm átmérőjű kör keresztmetszetű csövekre. A készülék csatlakozásánál lévő gömbcsukló lehetővé teszi az elfordulást 60°-os tartományban max. 10 kg (statikus) terhelés mellett.
A kijelző készülékek csatlakozása az integrált csatlakozólemezeken keresztül történik; alternatív megoldásként használható a VESA 50/75-, ill. 75/100-csatlakozólemez is.

A norelem árukínálatában ezen kívül újdonságkén jelentek meg a különböző tartókarok, amelyek állítható magasságú változatban is szállíthatók. A tartókarok segítségével szükség esetén akár 720 mm-re meghosszabbítható a monitortartók mozgássugara. Különösen a teleszkópos modell még több változatosságot nyújt a munkahelyen. A felhasználók a tartókarokat kombinálhatják is egymással: a kapcsoló- és felügyelő berendezésekben például több monitor egymás mellett, vagy egymás felett is elhelyezhető. Egyébként: a tartókarokra billentyűzetet lehet rögzíteni, ez is új és csak a norelemnél kapható.

Az új táblagéptartóval nemcsak a táblagépet lehet rögzíteni: a tartószerkezetet 125-től 200 mm nagyságú (4,8 bis 7,8“) és maximum 13 mm vastagságú kezelőelemekhez tervezték. A hátoldalon lévő forgatható fogantyúval a felhasználók kézzel és fokozatmentesen beállíthatják a beszorítót. A táblagéptartó csavarral közvetlenül a monitortartó univerzális karimájára csavarozható fel. Szivacspárnák biztosítják a biztonságos és sérülésmentes beszorítást.