A Goodyear OMNITRAC Heavy Duty termékcsaládját a nehéz terepen dolgozó, vegyes használatú gépjárművek számára fejlesztette ki.

Az új abroncsok a korábbiaknál tartósabbak, hatékonyabbak, ráadásul jobb a futásteljesítményük és nagyobb húzóerőt biztosítanak – időjárási körülménytől függetlenül.

 

Az új termékcsalád kifejezetten az olyan billenőplatós tehergépjárművek és nehéz-haszongépjárművek számára készült, amelyek rövidebb távolságokat a közúti forgalomban is megtesznek, de alapvetően az abroncsok jelentősen megterhelő burkolatlan utakon; építkezéseken, bányákban, kőbányákban teljesítenek szolgálatot.

Az új abroncsokra is vonatkozik a Goodyear OMNITRAC garancia , amely a baleset következtében javíthatatlanná és használhatatlanná vált regisztrált abroncsok esetén nyújt fedezetet; a garancia továbbá biztosítja azt is, hogy annak keretében 100 százalékban újrafutózzák az abroncsokat.

„Az új OMNITRAC S és D abroncsok tavaly jelentek meg a piacon. Azokat kimondottan az olyan vegyes használatú gépjárművek számára fejlesztettük ki, amelyek javarészt közúton közlekednek. A Goodyear OMNITRAC Heavy Duty termékcsalád ezzel szemben olyan tehergépjárművekre készült, amelyek nehéz terepkörülmények között dolgoznak, ugyanakkor rövidebb távokat közúton is megtesznek.

A Goodyear ORD a vállalat bevált terepabroncs-termékcsaládja, melynek összes tagja a legextrémebb körülmények között is kiváló húzóerőt biztosít” – fejti ki Maciej Szymanski, a Goodyear ha-szongépjármű-abroncs ágazatának európai marketingigazgatója. „Innovatív termékeink teljes skálája áll vevőink rendelkezésére, és abroncsaink a közúti járművektől a legnehezebb terepkörülmények között dolgozó haszongépjárművekig minden igényt kielé-gítenek. Termékeink körét személyre szabható okos megoldások, valamint az elismert TruckForce hálózat szolgáltatásai egészítik ki, amelyek a Goodyear fl ották számára kidolgozott Total Mobility komplex szolgáltatási csomag szerves részét képezik.”
Az új OMNITRAC Heavy Duty abroncsok kialakítása lehetővé teszi, hogy azok megbirkózzanak az éles kövekkel, a nedves, sáros utakkal, a meredek lejtőkkel és a kátyúkkal, illetve nagy nyomatékot igénylő helyzetekkel is (például a hidrosztatikus hajtású járművek kormányzott kerekeinek abroncsai).

Az új OMNITRAC Heavy Duty jobb üzemanyag-hatékonyság és úttartás mellett, kiemelkedő húzóerőt biztosít a vegyes haszná-latú haszongépjárművek számára a legzordabb körülmények között is. A DuraShield technológiával készült masszív abroncsok kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak vegyes használat során és a futófelület megnyújtott hasznos élettartamát kimondottan kemény igénybevétel mellett is biztosítják.

A legújabb technológia ezen abroncsok esetében azt jelenti, hogy a karkasz fi zikai behatásokkal és korrózióval szembeni megnövelt ellenállóságának érdekében különleges felső övréteggel látják el őket, ami ráadásul az újrafutózhatóságot is javítja.
Elődeihez – vagyis az OMNITRAC MSS II és MSD II abroncsokhoz – képest az új gumi gyorsabban kiveti magából a köveket, jobban ellenáll a sérüléseknek és a töredezésnek, fokozott úttartást és tartósságot mutat, miközben gördülési ellenállása és üzemanyag-hatékonysága a változó jogszabályokhoz igazodva legalább ugyanolyan, ha nem jobb, mint a korábbi termékeké. A 3PMSF (három hegycsúcs és egy hópihe) jelölés a jobb téli teljesítményre utal: az új abroncs megfelel a téli abroncsokra vonatkozó egyre szigorúbb előírásoknak is.

PÓTKOCSI ABRONCSOK

A kitűnő futásteljesítményű, közúton és terepen egyaránt megbíz-ható tapadást biztosító, rendkívül ellenálló és masszív Goodyear OMNITRAC MST II 385/65R22.5 és 445/65R22.5 pótkocsi abroncsok az új OMNITRAC S és D Heavy Duty termékeket egészítik ki.

EGYRE KEVESEBB  LEÁLLÁS – 15%-KAL TÖBB MUNKAÓRA

Az abroncsok megfelelő karbantartása és precíz, valós idejű nyomon követése alapvető fontosságú, főleg a vegyes használatú haszongépjárművek esetében tipikusnak mondható nehéz körülmények között.
Az új OMNITRAC Heavy Duty termékcsalád teljesítménye a Goodyear abroncsnyomást ellenőrző TPMS szolgáltatásával még tovább javítható, így a flottakezelők magabiztosan küldhetik útjukra a járműveiket akár a távol eső, nehezen megközelíthető célállomásokra is.
A fejlett telematikának és a Goodyear különleges algoritmusának köszönhetően a megoldás képes folyamatosan figyelemmel kísérni az abroncsok állapotát és azonnal figyelmezteti a felhasználót, ha a nyomás vagy a hőmérséklet kívül kerül az elfogadható tartományon.
Az abroncsok így 15%-kal több munkaórát tudnak teljesíteni, és 85%-kal csökken  az azokkal kapcsolatos események száma , vagyis egyre kevesebb a leállás, és csökkennek az ezekkel összefüggő költségek is.

EGY ABRONCSNAK IS LEHET TÖBB ÉLETE

A többszörös hasznos élettartamot biztosító Multiple Life Concept révén minden OMNITRAC abroncs újravágható és újrafutózható, így a flották az abroncsaikból valóban a lehető legtöbbet tudják kihozni, csökkentve az egy kilométerre számított költségeiket és szénlábnyomukat.

ÖSSZEKAPCSOLTSÁG

A közelmúltban megjelent Goodyear tehergépkocsi-abroncsokhoz hasonlóan az OMNITRAC Heavy Duty is rendelkezik rádiófrekvenciás azonosítással (RFID). Az abroncskezelési, nyomonkövetési rendszerek kapcsolódását az abroncsban lévő chip biztosítja. Az abroncsok oldalfalán lévő RFID-jelölés hatásosan elriasztja a tolvajokat, hiszen minden abroncs nyomon követhető.

OMNITRAC HEAVY DUTY – Méretek

Az új termékcsaládban megtalálhatók a közúti és terepkörülmények között használt legnépszerűbb méretek.

 

https://www.goodyear.eu/hu_hu/