DEBICA KÖZÚTI DRS2 KORMÁNYZOTT ÉS DRD2 HAJTOTT TENGELYRE

A Goodyear árérzékeny flották számára kifejlesztett új Debica tehergépkocsi-abroncsai a már bizonyított Goodyear minőség jegyében kiegyensúlyozott teljesítményt és elődeikhez képest jelentős javulást mutatnak. A kormányzott és hajtott abroncsokból álló legújabb termékcsaládokat fokozott gördülési ellenállás jellemzi, és mindenben megfelelnek a téli abroncsokra vonatkozó európai szabályozásnak, így a „három hegycsúcs és egy hópihe” (3PMSF) jelölés támasztotta követelményeknek is, és elérhetőek a Goodyear TruckForce hálózatában.

A három Debica DRS2 kormányzott és három Debica DRD2 hajtott tengelyre szerelhető abroncsból álló termékcsalád az azonos méretekben elérhető Debica DRS és DRD abroncsokat váltja fel; amelyeket fokozatosan kivezetik a piacról. A kormányzott méretek közül kettő nagy terhelhetőséget (High Load) biztosít a modern tehergépkocsik, főként az Euro VI-os motorral felszerelt járművek számára, amelyek első tengelye nagy tömeggel terhelt. A Debica összes új abroncsa kezeletlen gumival melegfutózott NextTread termékként újrafutózható és újravágható.

A Debica termékcsalád a meglévő vegyes használatú haszongépjárművekre optimalizált termékportfóliót egészíti ki (DMSS kormányzott, DMSD hajtott tengelyre szerelhető és DMST pótkocsiabroncs), és tartalmazza a vevők által igényelt legnépszerűbb méreteket is.

A Debica tehergépkocsi-abroncsokat Európában tervezik és fejlesztik, és azok a Goodyear gyártási minőségre vonatkozó szabványai szerint készülnek. Az abroncsok elérhetők a Goodyear TruckForce hálózatában, amely több mint 2000, stratégiailag fontos helyszíneken működő szolgáltatót foglal magában Európa-szerte, így olyan jól ismert partnereket is, mint a francia Vulco vagy a németországi, de más országokban is aktív Premio.

DEBICA KÖZÚTI TERMÉKCSALÁD

A Debica DRS2 kormányzott tengelyre szerelhető abroncsok masszív bordákkal tagolt futófelülete kiváló futásteljesítményt és egyenletes kopást biztosít. A DRS2 keverék széles körben használható, sérülés- és töredezésálló, és jó futásteljesítményt nyújt. A Debica DRD2 hajtott tengelyre szerelhető abroncsok futófelületi mintázatának blokkjai nem követik a haladási irányt, ami garantálja a remek futásteljesítményt és húzóerőt, valamint a könnyű karban-tartást. Az abroncsok számos alkalmazási területen használhatók.

A futókeveréket úgy alakították ki, hogy ellenálljon a sérüléseknek és a töredezésnek, valamint nedves körülmények között is megfelelő legyen a fékerő. A masszív karkasz az abroncsot erősen próbára tévő körülmények között is tartósságot biztosít, és újra is futózható. A DRT pótkocsiabroncsok bevált mintázatához az egyedi kialakítású karkaszon egy kimondottan erre a célra tervezett futófelületi keveréket alkalmaznak. Saját osztályán belül ez az M+S (sár és hó) abroncs kiemelkedő futásteljesítményt nyújt, és egyenletes kopást biztosít. A pótkocsikra való abroncsok is újrafutózhatók.

 

https://www.goodyear.eu/hu_hu/