GARANT termék formatervezése meggyőzte a nemzetközi zsűrit

München, – A Hoffmann Group a tekintélyes Red Dot Award díj nyertesei közé tartozik. A szakértő zsűri a „GARANT IP67 digitális tolómérő adatkimenettel“ terméket jutalmazta a „szerszámok“ kategóriában. A díjat évente 48 kategóriában adják át különösen jól sikerült ipari formatervezésért. Csak a legjobb koncepciók kapják meg a nagyra becsült minőségjelzést.

Az új „GARANT IP67 digitális tolómérő adatkimenettel“ különösen kifinomult designnal rendelkezik: A nagyméretű LCD kijelző egy világos elrendezésű nemesacél testben helyezkedik el és a mért értékeket jól leolvasható, 11,5 milliméter méretű számokkal jeleníti meg. A házra rögzített, ergonomikus kialakítású Santoprene felület biztosítja a szükséges fogást a poros, nedves vagy olajos környezetben végzett munkához. Az Auto-Sleep és Auto-Power-On funkcióknak köszönhetően az energiafogyasztás alacsony és a felhasználás egyszerű: 20 perc után a rendszer automatikusan takarékos üzemmódba kapcsol; ha azt kicsit megmozdítja, az ismét azonnal bekapcsol. A mért értéket és a nullapontot eközben megőrzi. A szerszám teljesíti az IP67 védettségi osztályt és csatlakoztatott adatkábellel is védett por, víz, hűtőfolyadék és olaj ellen.

 

A „GARANT IP67 digitális tolómérő adatkimenettel“ megkapta a Red Dot Award díjat.

Különleges tulajdonságaival a digitális tolómérő kifejezi a GARANT márka fő értékeit. Ezek közé tartozik a minőség, a pontosság és a megbízhatóság, valamint a legjobb funkcionalitás. Ezeknek a tulajdonságoknak a megvalósítása győzte meg a zsűrit. A GARANT márka szerszámait az elmúlt tíz évben már 38 design díjjal jutalmazták a funkcionális, ergonomikus és szép alakú formatervezésért.

A HOFFMANN GROUP

A Hoffmann Group a minőségi szerszámok Európa vezető rendszerpartnereként egyesíti a kereskedői, gyártói és szolgáltatói szakértelmet. Ezek összessége a szerszámok, valamint a műhelyberendezések és egyéni védőeszközök területén több mint 135.000 ügyfél számára jelent ellátási, minőségi és termelékenységi garanciát. Mindig biztosítjuk az optimális és megbízható szaktanácsadást az egyéni igények elemzésétől kezdve a termékek hatékony alkalmazásáig.

A portfólió a forgácsoló-, befogó-, mérő-, csiszoló- és vágószerszámok mellett kéziszerszámokat, munkavédelmet, műhely-berendezéseket és műhely-felszereléseket is tartalmazza. Több mint 50 országban lévő ügyfeleink közé tőzsdén jegyzett nagy konszernek, valamint kis és közepes vállalatok is tartoznak. A Hoffmann Group a saját GARANT prémium márkáját is beleértve a világszerte vezető gyártók 80.000 minőségi szerszámát kínálja. Az ügyfelek számára a müncheni székhelyű szakértő szerszámkereskedő minden területre kiterjedő ügyfélszolgálattal és TÜV által tanúsított, 99 százalék feletti szállítási pontossággal biztosítja a megbízható és hatékony partneri kapcsolaton alapuló együttműködést.

 

www.hoffmann-group.com