Ez irányú törekvésünket büszkeségünkre már szakmai elismerés is megillette. 2020-ban a „Legjobb felelős és fenntartható vállalatért”, illetve a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek-közös felelősség)” járó díjat érdemeltük ki.

Engedje meg, hogy jelen levelemben a témához kapcsolódóan egy rövid tájékoztatás nyújtsak Önnek partnereink és saját tevékenységünket tekintve.

CSR Hungary Díj 2023 – Az üzleti kiválóság szinonimája

A CSR Hungary idén is díjazza a legkiválóbb hazai vállalkozásokat üzleti felelősség vonatkozásában. Amennyiben úgy ítéli meg, Önnél is kiemelt szerepet tölt be a vállalati fenntarthatóság és felelősség, úgy érdemes leadnia pályázatát a Magyar Üzleti felelősség díjra az alábbiak szerint:

    • A szakmai hátteret a 2006-ban megalapított CSR Hungary, Magyarország vezető vállalati felelősség és fenntarthatóság vezető fóruma biztosítja.
    • A pályázati struktúra önkéntes védjegyhasználati rendszerrel támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsment rendszerét.
  • Regisztrációs határidő: 2023. május 05.
  • Pályázati anyagok leadási határideje: 2023. május 15.

„Adj hozzá” Közösségi Adományozói Alap – A kisvállalkozások fejlesztéséért

A Kulcs-Soft alapító tagja lett az „Adj hozzá” Közösségi Adományozói Alapnak, melyet a SEED Vállalkozásfejlesztési Alapítvány hívott életre. Ennek keretében vállalkozóknak, vállalkozó nőknek, vállalkozást tervezőknek, illetve azzal ismerkedő fiataloknak, egyetemistáknak indul egész éves programsorozat.

Számunkra nem is volt kérdés, hogy a vállalkozások digitális fejlődésén dolgozó cégként ott a helyünk alapítóként. Bérszámfejtéssel, könyveléssel foglalkozó ügyfeleink többsége női vállalkozó, a több mint 200 oktatási intézményt magában foglaló iskolaprogramunkból kikerülő fiatalok többsége pedig kezdő vállalkozóként kerül be a gazdasági körforgásba.

Kulcs-Esély Alapítvány – 10 éve csendben segítünk

Sokszor került megfogalmazásra, hogy a Kulcs-Soft szépen, csendben teszi a dolgát, amely a belső értékrendünkből fakad.

Ez a mondat talán legjellemzőbb a Kulcs-Esély Alapítványunkra, amely immár 10 éves lett, ma már közhasznú alapítványként segíti a hátrányos helyzetű gyermekeket és a tehetségek felkarolását.

A „Legjobb felelős és fenntartható vállalatért”, illetve a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek-közös felelősség)” járó elismerésünkhöz nagymértékben hozzájárult alapítványunk tevékenysége is.