Különleges helyszínen kezdte meg a felkészülést a Győri Balett a 2023-as szezonra: A társulat januárban és februárban összesen négy hétre beköltözik az Audi Hungariához. A társulat és a vállalat együttműködése keretében a táncművészek a vállalat rendezvényközpontjában tartják próbáikat, valamint látványos előadásokkal kedveskednek az Audi Hungaria érdeklődő munkatársainak.   

A társulat és a négykarikás vállalat hosszú közös múltra tekintenek vissza, hiszen az Audi Hungaria és a Győri Balett 2022-ben ünnepelte együttműködésük 25. évfordulóját. 

Az Audi Hungaria a társadalmi felelősségvállalás jegyében 1993-as alapítása óta aktívan támogatja a régió kulturális életét, valamint számos közösségi és szociális kezdeményezést indít az itt élők életszínvonalának további növelése érdekében.

A győri székhelyű AUDI HUNGARIA Zrt. az Audi Konszern tagja, az Audi és Volkswagen Konszern központi motorszállítója. Évente közel 1,6 millió erőforrás, köztük elektromos meghajtások is készülnek a vállalatnál. Győrben gyártják az Audi Q3 és Q3 Sportback modelleket, amelyek elektromos hajtáslánccal is készülnek, valamint az Audi TT Coupé és TT Roadster modelleket. Az Audi Hungaria számos alumínium karosszériaelemet szállít különböző Volkswagen konszernmárkák számára, valamint egyre jelentősebb fejlesztési tevékenységet – járműhajtás- és járműfejlesztés – folytat. A vállalat széleskörű szolgálatásokat nyújt a teljes Volkswagen Konszern számára, első sorban az IT, beszerzés, pénzügyek és a műszaki fejlesztés területén. Az Audi Hungaria Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata, az ország legnagyobb exportőreinek egyike és a hazai járműipar legnagyobb beruházója. Az Audi Hungaria 2020 óta CO2-semlegesen végzi tevékenységét és mintegy 12 000 munkatársával a régió legnagyobb munkáltatója.