A kihívást jelentő anyagok, például a kemény acélok, a korrózióálló acélok, a szuperötvözetek és a titán marása élrátétet vagy kipattogzott éleket és törött lapkákat okoz, amelyek növelik a szerszámozási költségeket és váratlan leállást okoznak. A kihívást jelentő ISO P, M és S anyagokhoz a következő generációs Seco High Feed SP marórendszerek speciális forgácsolási geometriák és lapkaminőségek, valamint optimalizált vágási szögek kombinációjával rendelkeznek, amelyek együttesen növelik az anyageltávolítási sebességet, maximalizálják a forgácseltávolítást és meghosszabbítják a szerszám élettartamát.

 


Kisebb szerszámkészletek

 Egyetlen sokoldalú High Feed SP szerszám a nagy előtolású marási műveletek és anyagok teljes skáláját kezeli. A szerszámkészletek további csökkentése érdekében az szerszám optimalizálja az olyan műveleteket, mint a másoló marás, a lejtősmarás, a zsebmarás, a síkmarás és a beszúrás. A felhasználók optimalizálhatják a marási teljesítményt, mivel nem kell a szerszámokat váltogatni a különböző megmunkálási stratégiák és alkatrészanyagok miatt.

«Az idő előtti szerszámkopás növeli a munkaköltségeket, és váratlan gépleállást eredményez, ami meghosszabbítja a gyártási időt» – mondta Benoît Patriarca, a SecCo Tools nagy előtolású marószerszámainak globális termékmenedzsere. «A speciális forgácsolási geometriák és minőségek kombinációja a nagy előtolású SP rendszer optimalizált forgácsolási szögeivel gyorsabb megmunkálást tesz lehetővé a munka átfutási idejének lerövidítése érdekében, miközben kiváló ár-teljesítmény arányt biztosít.»

Kerülje el a váratlan leállásokat és a selejt alkatrészeket

 A könnyű használatot biztosító masszív High Feed SP (nagy előtolású) marószerszámok egyszerű, biztonságos lapkacserélést tesznek lehetővé, amely megakadályozza a kezelői hibákat, a váratlan gépleállást és a selejt alkatrészeket. A felhasználók a SecCo adatmátrix-kód beolvasásával emellett gyorsan hozzáférhetnek a termékinformációkhoz.

A Seco a High Feed SP szerszámméretek átfogó választékát kínálja. A termékcsalád:     SP10: két geometria, 10 minőség, átm. 32-63 mm + hüvelyk egyenérték     SP14: két geometria, 10 minőség, átm. 50-100 mm + hüvelyk egyenérték     SP18: két geometria, 10 minőség, átm. 63-160 mm + hüvelyk egyenérték

A Seco High Feed SP marószerszámok jellemzőivel és specifikációival kapcsolatos további információkért forduljon a SecCo helyi képviselőjéhez, vagy látogasson el a www.secotools.com/milling weboldalra