A LEMO 2022. március 31-től a nagy teljesítményre vonatkozó követelményeknek megfelelően új
konfigurációkkal bővíti a már jól bevált M sorozatú portfólióját.

Nagy teljesítményű, kompakt és könnyű, rezgésálló, megbízható, biztonságos, IP68- és MIL- tesztelt

A LEMO új, nagy teljesítményű csatlakozói a robusztus, könnyű és kompakt M sorozatú konstrukciót korszerű, aranyozott nagy teljesítményű érintkezőkkel kombinálják.

A 10 mm²-es (AWG 8) és 50 mm²-es (AWG 1) kábelek befogadására alkalmas nagy teljesítményű LEMO csatlakozók különböző egy- és többpólusú konfigurációkban kaphatók az egy- és háromfázisú követelményekhez. Az új konfigurációkat úgy fejlesztették ki, hogy az elektronikus eszközök és elektromos meghajtású járművek nagy teljesítményű energiarendszereire vonatkozó legszigorúbb csatlakozási követelményeknek is megfeleljenek. A legigényesebb környezeti feltételekhez és a kritikus fontosságú megoldásokhoz is alkalmasak.

A megbízható, biztonságos, könnyű, robusztus és teljesen vízálló High Power csatlakozók új M sorozata a legátfogóbb összekapcsolási megoldásokat teszi lehetővé elsősorban a robotika, a motorsport, a hadi- és repülőgépipar, valamint a dróngyártás területein.

Az akár 430 A névleges áramot is kezelni képes M sorozatú High Power konfigurációk a legnagyobb teljesítményt kínálják a piacon elérhető legkisebb héjméretű csatlakozóval.

www.lemo.com