• A Renault stratégiai céllal bővíti és újítja meg kishaszongépjármű kínálatát, és kiegészítő kettős ajánlatával minden szakmai igényt kielégít:

–  Az Új Kangoo Open Sesame by Renault[1] nevű exkluzív innovációja a legszélesebb oldalajtó-nyílást kínálja a piacon.

– Az Új Express mindent tud, amire csak szükség lehet.

Ebben a szegmensben már elérhető személyszállító változatként az új Trafic Combi és az új SpaceClass. A kishaszongépjármű verzió 2021 végén lesz elérhető.

  • Az energiaátmenet megoldásában a teljesen elektromos és hidrogén meghajtással rendelkező Renault-kishaszongépjárművek új távlatokat nyitnak, mind a termékek, mind a szolgáltatások terén.

–           Az új Kangoo Van E-TECH Electric az európai piacvezető elektromos kishaszonjármű megújult változata. A flottaügyfelek számára a Renault leányvállalata, az Elexent kínál töltési megoldásokat.

–           Idén bemutatkozik a Master Hydrogen modellverzió is, a Renault partnerségre lép a Plug Power-rel, akik akkumulátortöltési infrastruktúrát és szolgáltatásokat nyújtanak.

 

„A Renault több mint 120 éve a kishaszongépjárművek szakértője, és mindig vezető szerepet töltött be az innováció terén. Kibővített és megújult kínálatot biztosítunk az Új Kangoo, Új Express és az Új Trafic modellekkel. Az Új Kangoo esetében elérhető Open Sesame by Renault nevű innováció világpremier az kishaszongépjárművek világában. Az elektromos kishaszongépjárművek piacának vezetőjeként Európában, új elektromos és hidrogén hajtású modellekkel és megoldásokkal készítjük elő a jövőt.”

Mark Sutcliffe, a kishaszonjármű Business Unitvezető alelnöke

 

A Renault bővíti és megújítja a kishaszongépjármű kínálatát, ezzel megfelelve a szakemberek minden igényének. A Master 2019-es megújítása után a Renault bemutatja az Új Kangoo-t, az Új Express-t, az Új Trafic Combi-t és az Új SpaceClass-t.

A kishaszonjárművek szegmensében a Renault egymást kiegészítő kettős ajánlatot kínál az Új Kangoo Van és az Új Express párosával.

–           Az Új Kangoo Van egy innovatív, sportos és dinamikus kishaszonjármű. Forradalmasítja szegmensét, hiszen olyan hasznos újításokat kínál, mint az Open Sesame by Renault, ezen túl megnövekedett kényelmet és technológiák sorát nyújtja a fedélzetén.

–           Az Új Express egy praktikus és hatékony furgon, dinamikus és robusztus kialakítással. Páratlan méretekkel rendelkezik, például a kategória legnagyobb oldalajtajával, vagy óriási rakterével.

A közepes méretű kisteherautók szegmensében a Renault elegáns kialakítással, nagyobb biztonsággal erősíti a Trafic családot, kezdve a személyszállító. A kishaszongépjármű verzió 2021 végén lesz elérhető.

Az új kínálat kiegészítéseként a Renault a Renault Pro+ szolgáltatásait és megoldásait is bővíti azért, hogy megfeleljen a szakemberek új felhasználási szokásainak. A kulcsrakész digitális és online megoldásokat nyújtó, 626 tagból álló Renault Pro+ hálózat és a 400 céget számláló, homologizált átalakító hálózat mindenki számára elérhető szerte Európában.

 

A zéró károsanyagkibocsátásra való áttérés támogatása érdekében, a Renault termékek és szolgáltatások teljes skáláját nyújtja ügyfeleinek.

Hogy elődjéhez, a Kangoo ZE-höz hasonló sikere legyen, az Új Kangoo E-TECH Electric 2021 végén érkezik, új, 44 kWh teljesítményű akkumulátorával pedig akár 265 km hatótávolságot kínál. A Renault leányvállalata, az Elexent segítségével kínál töltési megoldásokat flottaügyfelei számára.

A Renault 2011 óta úttörője az elektromos haszongépjárműveknek, 2014 óta pedig a hidrogén alapú megoldások úttörője is. 2021 vége előtt a Renault bemutatja a Master Hydrogen technológiát. A Plug Power segítségével a Renault 2030-ig a hidrogén hajtású kishaszonjárművek európai piacának 30%-át szeretné megcélozni, valamint töltési megoldásokat kínálni az elektromos vagy plug-in hibrid járművek töltésére.

A Renault-ról

A Renault, a történelmi jelentőséggel rendelkező mobilitási márka és az elektromos járművek vezető gyártója Európában, mindig is innovatív járműveket fejlesztett. A „Renaulution” stratégiai tervvel a Renault ambiciózus, értékteremtő átalakításba kezdett, amely versenyképesebb, kiegyensúlyozottabb és elektromosabb választékot szeretne biztosítani. Célja a modernség és az innováció megtestesítése a technológia, az energia és a mobilitási szolgáltatások terén az autóiparban és azon is túl.