A mai digitális világban nagy valószínűséggel találkozhatott már olyan megoldással, ahol minden információ egy helyen, naprakészen megtalálható és azonnal elérhető a nap bármely szakaszában.

 

De tapasztalta már ezt a CNC szerszámgépgyártók „világában”?

  • Szeretné tudni, hogy mennyibe kerül egy megmunkálógép, amely megfelelne az elvárásainak?


A megoldás a Haas „Build&Price” lehetősége!

Specifikálja saját HAAS gépét online és küldje el az Ön által összeállított árajánlatot saját magának!

A kiválasztott gépekről számtalan részletes műszaki információ megtalálható, letölthető. (pl.: 3D modellek, layout rajz, szállítási előtti tudnivalók stb.)

 

Mi minden változott még?

  • Teljesen megújult a „myHaas” felület. Egyszerű és biztonságos módja az Ön Haas gépének felügyeletére. Távolról kaphat infromációt a gép(ek) státuszáról a HaasConnect alkalmazáson keresztül, illetve itt tárolhatja/kezelheti saját ajánlatait.
  • Elérhető a bemutató termünkben kiállított gépeink listája. Naprakész információ a Haas európai bemutató termi gépeinek listájáról, amely nagy segítséget nyújtat, ha azonnal szerszámgépre van szüksége. Ezen gépeken felül, az európai központi raktárban folyamatosan több száz új Haas gép „várja” új tulajdonosát, ezzel is segítve Ügyfeleink rugalmasságát.
  • Amennyiben alkatrészre lenne szüksége, azt könnyedén beszerezheti. Nem feltétlen van szükség a szokásos ajánlatkérési folyamatra. Az alkatérszek a nap bármely szakaszában megrendelhetőek. Minden alkatrészhez részletes információ érhető el az árak mellett.
  • Kezelési kézikönyvek letölthetőek (magyar nyelven is!) Előzetes regisztráció nélkül, online hozzáférhet a Haas gépek részletes kezelési kézikönyveihez.
  • Folyamatosan bővülő támogató/oktató videók. A Haas Youtube csatornáján szinte naponta jelennek meg releváns új szakmai videók, amelynek nem csak a Haas gép felhasználók számára hasznosak, hanem mindenkinek, aki a CNC iparágban dolgozik. Ha szeretne értesülni az új szakmai videókról, iratkozzon fel a Haas Tip Of the Day sorozatára.
  • És még sokminden más… 🡪

 

Látogasson el a megújult www.haascnc.com weboldalra, és használja ki előnyeit!

Elakadt? Esetleg kérdése van?
Forduljon a magyarországi képviselethez bizalommal!

A részletekkel kapcsolatban a Haas értékesítési csapata szívesen áll a rendelkezésükre!

 

www.haashungary.com

 

 

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük