A Seco Tools kifejezetten korrózióálló acélok esztergálására szolgáló három új minőséget jelentett be, melyek a vállalat legújabb Duratomic® generációján és használt él-észlelési technológiáján alapulnak. Az új TM1501, TM2501 és TM3501 TM-minőségek az ausztenites korrózióálló acéloktól az erősen ötvözött szuper-duplex korrózióálló acélokig biztosítják a működést és fokozzák a termelékenységet. Az összesen 479 TM lapka-konfiguráció kibővített választéka három olyan új, forgácstörővel ellátott geometriát is tartalmaz, amelyek a korrózióálló acélok simítására és közepes nagyolására vannak optimalizálva.

A TM1501 az ausztenites korrózióálló acélmunkadarabok stabil, folyamatos forgácsolási alkalmazásaiban a legnagyobb sebességre, termelékenységre és kopásállóságra lett kialakítva. A TM2501, a gyengén vagy közepesen ötvözött korrózióálló acélok megmunkálására szolgáló elsőrendű minőség a legszélesebb felhasználási területű anyagok esetében jelent hosszú szerszámélettartamú és szívósságú kiváló általános minőséget.
A legkeményebb, erősen ötvözött korrózióálló acélok, közöttük a duplex és szuper-duplex korrózióálló acélok számára kínált TM3501 szintén kiváló teljesítményt biztosít minden korrózióálló acélra vonatkozó felhasználás esetén.

A TM3501 minőséghez bevezetett egyedi FF1 forgácstörő kiváló forgácskezelést biztosít a korrózióálló acélok simításakor, míg az új MR3 és M3 jól kiegészíti az MF4 és M5 minőségeket a közepes nagyoló alkalmazásokban.
Ez a három Duratomic® minőség a gyártók alkalmazási igényeihez szabott, világelső bevonatkémiai fejlesztéseken alapuló innováció eredménye. A kiváló mechanikai és hőmérsékleti jellemzőkön kívül ez a bevonat használt él-észlelést nyújtó, krómszínű bevonatot is kínál, amelynek köszönhetően minden él felhasznál-ható, valamint csökkenthető a lehetséges selejt mértéke.
Ha az új Duratomic® forgácsoló minőségekkel kapcsolatban további információra van szüksége, keresse a Seco helyi képviseletét, vagy látogasson el a TM1501, TM2501 és TM3501 termékoldalaira.

A SECO TOOLS VÁLLALAT

Központja a svédországi Fagerstában található. A cég nemzet-közi szinten ismert innovatív forgácsolási megoldásairól, továbbá szorosan együttműködik a vevőkkel a felmerülő igények hatékony felmérése és kielégítése érdekében. 50 országban több mint 5000 embert foglalkoztatunk, munkatársaink fejlődését speciális oktatással, fejlesztő- és egyéb programokkal, valamint nyitott kommunikációs rendszerünkkel támogatjuk.

Dolgozóink három alapértéket testesítenek meg – az ügyfélszeretetet, a családias szellemet és az egyéni elhivatottságot –, amelyek meghatározó szerepet töltenek be üzleti hozzáállásunk, a beszállítókkal, a kollégáinkkal és egyéb partnerekkel való bánásmódunk formálásában.

 

www.secotools.com