Környezetbarát kenőanyagok,
újrahasznosított veszélyes hulladék a Damat Lubs Kft.-nél!

Damat Lubs Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás. A vállalkozás célja, hogy minél nagyobb mértékben vezesse be a magyar piacra a környezetbarát kenőanyagokat és az azokból képződő veszélyes hulladékok újrahasznosítása vagy megsemmisítése a legkevésbé szennyezze környezetünket. Eszköztárunkban kiváló minőségű termékek és magas színvonalú szolgáltatások állnak rendelkezésre.

Feladatunk, hogy meglévő és leendő partnereinket igényeik szerint mindezek figyelembe vételével kiszolgáljuk. Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik segítségével szeretnénk rugalmas, megbízható és költséghatékony megoldásokat biztosítani partnereink számára. A Damat Lubs Kft. rendelkezik a legmagasabb minőségtanúsítványokkal ISO 9001 és ISO 14001. Remélem rövidesen Önt is elégedett partnereink között üdvözölhetjük.

Az általunk forgalmazott ipari kenőanyagok kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy ár-érték arányban a legjobbat tudjuk nyújtani partnereinknek. Ezért választékunkban megtalálhatóak az egyszerűbb és olcsóbb kenőanyagtól a legkorszerűbb növényi olajból készült termékpaletta teljes választéka. Növényi olajból készült csúcsminőségű termékeink a Reach előírása szerint nem jelöléskötelesek, hiszen nem számítanak a legszigorúbb előírások szerint sem veszélyes anyagnak, ezért a kiszereléseken nem jelenik meg a veszélyt jelző X felirat. Ezek a kenőanyagok teljes mértékben bőrbarát anyagok, nem irritálják azt, és belélegzésnél sincs káros mellékhatásuk.

www.damat.hu