A REDEL Elektronika Kft.
által képviselt LEMO csatlakozói

A LEMO elismert vezető vállalat a precíziós csatlakozó megoldások tervezésében ésgyártásában. Kiváló minőségű Push-Pull csatlakozói számos kihívást jelentő alkalmazási környezetben megtalálhatók, beleértve az orvosi, automatizálási, ipari vezérlési, tesztelési és mérési és audio-video piacokat.

A LEMO HÉT ÉVTIZEDE TERVEZ PRECÍZIÓS CSATLAKOZÓKAT

A több mint 75 000 féle termékvariációt felsorakoztató kínálatával, ami továbbra is folyamatosan növekszik az egyedi igények szerint -, a LEMO és a kapcsolt testvérvállalatai, a REDEL, a NORTHWIRE és a COELVER világszerte több mint 80 országban szolgálnak ügyfeleket.

A LEMO a szabványos és testreszabott csatlakozási megoldások tervezésére specializálódott. Hosszú távon gondolkozó svájci alapítású cégként a LEMO elsődleges célja mindig a termékek minősége volt. A nagy teljesítményű csatlakozók széles választékán kívül a LEMO teljes körű egyéni megoldásokat kínál, beleértve a kábeleket és a kábelkonfekcionálási szolgáltatásokat is. A LEMO szakképzett technikusai összeállítják és tesztelik az ügyfél specifikációit. A LEMO kábel szerelési szolgáltatások jellemzői: elektronikus, száloptikai és hibrid csatlakozások, 100% -os tesztelés, kisvagy nagy feszültség és túlterhelési képesség.

A PUSH-PULL RETESZELŐRENDSZER

Magyarországon a REDEL Elektronika Kft. által képviselt LEMO márkájú csatlakozók ipari alkalmazásokhoz, valamint vezérlési, csuklós manipulátor és automatizálási rendszerekhez is használhatók. Mivel a robot megoldások egyre összetettebbé válnak, a LEMO csatlakozók lehetővé teszik az érzékelők, motorok és hajtóművek hatékony csatlakoztatását, még akkor is, ha a kábelezés nagyon sűrű. A Push-Pull reteszelőrendszernek köszönhetően a csatlakozók könnyedén csatlakoztathatók és oldhatók, így csökkenthető a karbantartási és telepítési idő.

A LEMO termékeinek széles választéka ideális azoknak az ügyfeleknek, akik olyan megbízható csatlakozókat keresnek, amelyek ellenállnak a széleskörű kopásnak és használatnak. Ha Ön a csúcsminőségű berendezések gyártója, akkor nem akarja, hogy a készüléke a kábel- és csatlakozó tartozékok miatt menjen tönkre. Ezért éri meg a berendezésekhez kiváló minőségű alkatrészeket párosítani. ”- véli Serge Buechli, a cég Business Development Managere.

Automatizálási rendszerek, motorvezérlők és kommunikációs hálózatok esetében a LEMO nagysebességű 6A kategóriás csatlakozókat is kínál a 2B, 2K és 2T sorozatban.

Ezek műszaki adatai:

Push-Pull csatlakozó
IP50 vagy IP68 megoldás
3,2 és 9,9 mm közötti átmérőjű kábelekhez
6A kategória specifi káció: 500 MHz-ig 10 GigaBit Ethernet
• AWG 22 és AWG 24-hez tervezve (AWG 26 rövidebb kábel
távolságra)

www.lemo.com